ΛΕΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων ΛΕΩΝΙΑ αποτελούν υπερσύγχρονα πρότυπα κέντρα φιλοξενίας, φροντίδας και περιποίησης ατόμων τρίτης ηλικίας, κυρίαρχος στόχος των οποίων είναι η προάσπιση της υγείας και η ποιότητα ζωής των ενοίκων τους, με υπεύθυνο και επιστημονικό τρόπο.

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των μονάδων είναι ο Κωνσταντίνος Βεργής, ένας άνθρωπος που δραστηριοποιείται εδώ και δυόμιση δεκαετίες πολύ δυναμικά στον τομέα των εξειδικευμένων παραϊατρικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά:

  • στην παροχή υπηρεσιών ασθενοφόρου, καλύπτοντας σε ολόκληρη την επικράτεια κάθε είδους περιστατικό
  • στην κατασκευή, διάθεση και εμπορία νοσοκομειακών και ορθοπεδικών ειδών

Έχοντας ιδρύσει ήδη 5 υπερσύγχρονες Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αττική και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, στο Ίλιον, στην Καλλιθέα, στα Μελίσσια και στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2022 ένωσε τις δυνάμεις του με έναν νέο επιχειρηματία από την βόρεια Ελλάδα τον Αναστάσιο Ρόντση, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης εδώ και χρόνια στον φαρμακευτικό και παραϊατρικό κλάδο και δημιούργησαν από κοινού την νέα ΛΕΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Κοινό τους όραμα, η παροχή βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης για τους δικούς σας ανθρώπους, σε ένα ιδανικό περιβάλλον για την τρίτη ηλικία, στην περιοχή του Κάτω Σχολαρίου. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο 2.500 τετραγωνικών μέτρων που κατασκευάστηκε από την αρχή, για αυτόν τον σκοπό και αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις και έναν εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο, 9 στρεμμάτων, μέσα στην φύση και δίπλα στην θάλασσα, που υπόσχεται πλήθος δραστηριοτήτων και εξασφαλίζει μέγιστη ποιότητα ζωής.

Σκοπός αυτής της σύμπραξης, η επίτευξη εξατομικευμένης κάλυψης των αναγκών του κάθε ενοίκου ξεχωριστά, αλλά και της πλήρης ιατρικής και παραϊατρικής υποστήριξής του από το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΛΕΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, την πλέον ανθρώπινη και επαγγελματική προσέγγιση στον τομέα της γηριατρικής φροντίδας βασισμένη στα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Βεργής  &  Αναστάσιος Ρόντσης