ΛΕΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ​

Στόχος της Διοίκησης των Πρότυπων Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Λεώνια» είναι η προσέλκυση και η διατήρηση στελεχών υψηλής απόδοσης µε σύγχρονη επαγγελµατική αντίληψη, ομαδικότητα, αίσθημα ευθύνης και διάθεση να μοιραστούν τις αξίες και το όραµά της.

Έχοντας ως προτεραιότητά μας την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, αφουγκραζόμαστε με συνέπεια τις ανάγκες των ενοίκων μας και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική ζωή όλων των φιλοξενούμενών μας. Στοχεύουμε λοιπόν στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος διαμονής, όπου οι ένοικοί μας, αλλά και οι οικογένειές τους, θα αισθάνονται ασφάλεια, θαλπωρή, αγάπη και σιγουριά.

Βασική λοιπόν προϋπόθεση για την επιτυχία των ΜΦΗ «Λεώνια» και την επίτευξη της άρτιας εξυπηρέτησης των ενοίκων μας, αποτελεί η διατήρηση µιας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών, με αγάπη για τον άνθρωπο, θετική διάθεση, προθυμία για συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας, προσοχή στη λεπτομέρεια, και όρεξη για εργασία σε μία από τις κορυφαίες μονάδες γηριατρικής φροντίδας.

Εάν και εσύ μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για τη γηριατρική φροντίδα και ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στην ομάδα των Πρότυπων Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Λεώνια», στείλε μας το βιογραφικό σου στο thessaloniki@leonia.gr.

Σε περίπτωση που η εμπειρία σου ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες των ΜΦΗ «Λεώνια», θα λάβεις σύντομα σχετική επικοινωνία από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μας.